Nyhet! Boka
ONLINE
Boka
ONLINE
Svenska English Deutsch
Kyrkekvarn på Facebook Kyrkekvarn på Instagram
Kyrkekvarn på Facebook Kyrkekvarn på Instagram

Boende & Stugor

+När är incheckning och utcheckning?

Svar: Incheckning är från kl. 15.00 och utcheckning kl. 11.00. Det gåt bra att komma in tidigare eller check ut senare om det inte är några gäster innan eller efter. Detta kan vi oftast svara på någon dag innan ankomst.

+Hur får jag nyckel om jag kommer när receptionen är stängd?

Svar: På receptionens dörr finns en grå brevlåda som det står nycklar på. Där hittar du ett kuvert med ditt namn som innehåller nyckel och vägbeskrivning.

+Vad ska man ta med sig?

Svar: Förbrukningsartiklar ingår ej så som toalettpapper, maskindiskmedel, kryddor, värmeljus, plastfolie, kaffefilter m.m
Det finns städartiklar, täcke och kudde, fullutrustat kök, glas och porslin anpassat för antal boende som stugan rymmer.

+Får man ha hund med sig?

Svar: Ja, man får ha hund med sig i alla våra stugor. De får dock inte ligga i sängar och soffor. Man får inte använda våra täcken och filtar till hunden och den ska torkas av innan den går in i huset om det är dåligt väder.

+Vad kostar slutstädning och vad måste jag då själv göra?

Svar: Bokar man slutstädning så måste man ändå själv diska, ta ut sopor, torka upp efter sig om man råkar spilla på golv, väggar eller möbler. Ställa iordning alla möbler så som de stod vid ankomst. Prislista slutstädning.

+Vad gör om om det inte är ok städat vid ankomst eller man är missnöjd med något annat?

Svar: Vi kontrollerar alltid stugorna innan er ankomst. Finns det något ni inte är nöjda med så meddela oss direkt. Vi kan inte åtgärda problem som vi först får reda på vid utcheckning.

+Bastuaggregatet startar inte?

Svar: Nästan alltid handhavande fel om aggregatet inte går igång. Oftast så har bastuaggregaten en Timer, så om man vrider för mycket så sätter du på timern. Vrid bara lite så startar det direkt. Om det ändå inte funkar så är det oftast ett överhettningsskydd som löst ut. Kontakta då vår reception alternativt jourtelefon för åtgärd.

+Finns det ved i stugan?

Svar: Nej, det finns inte men kan köpas i receptionen

+Vad gör jag om något går sönder?

Svar: Kontakta receptionen eller skicka ett mail.

WEBBPRODUKTION - Divido IT Webb Reklam
WEBBPRODUKTION - Divido IT Webb Reklam